• Fri frakt vid order över 3000 inkl. moms
  • Allt inom bilvård & tillbehör med snabba leveranser!
  • Frågor? Mejla oss på kundservice@autofix.se

VÅRA MEST POPULÄRA BILVÅRDSPRODUKTER

539 SEK431 SEK
1 251 SEK1 001 SEK
1 197 SEK1 017 SEK
1 220 SEK1 037 SEK
1 220 SEK1 037 SEK
1 208 SEK1 027 SEK
1 186 SEK1 008 SEK
1 242 SEK994 SEK
1 710 SEK1 454 SEK
1 709 SEK1 452 SEK

Välkommen till Autofix.se
- Allt du behöver för din bil, båt eller motorcykel!

🚗 Bilfälgar - höj kvalitén på din åktur

Upptäck den perfekta uppsättningen hjul på Autofix.se med vår omfattande kollektion av bilfälgar. Oavsett om du är sugen på sportiga legeringar eller klassisk design säkerställer vårt utvalda urval att ditt fordon rullar med stil.

🔩 Navkapslar - snyggt skydd

Lägg till stil till dina hjul samtidigt som du skyddar dem med våra navkapslar. Autofix.se erbjuder en rad snygga och slitstarka navkapslar för att komplettera din bils estetik.

🏠 Bil- och husvagnsskydd - skydda din investering

Skydda dina fordon från väder och vind med våra bil- och husvagnsskydd. Från skräddarsydda passformer till skydd i alla väder, vår utvalda kollektion säkerställer att din investering förblir orörd.

🛡️ Fordonssäkerhet - Kör med självförtroende

Prioritera säkerheten på vägen med våra fordonssäkerhetsprodukter. Från sensorer till elektronik, Autofix.se har allt du behöver för att förbättra ditt fordons säkerhetsfunktioner.

🔧 Verkstadsutrustning och verktyg - DIY Excellence

Styr din inre mekaniker med vår verkstadsutrustning och verktyg. Autofix.se erbjuder ett omfattande utbud av verktyg, vilket säkerställer att du har allt som behövs för att göra det själv.

🏍️ Produkter för motorcykelunderhåll - Kör i toppskick

Håll din motorcykel i toppskick med våra produkter för motorcykelunderhåll. Från oljor till tillbehör, Autofix.se tillgodoser alla dina tvåhjuliga behov.

🧤 Handskar och skyddsskor - Skydd på varje åktur

Säkerställ säkerheten på vägen med våra handskar och skyddsskor för motorcyklister. Autofix.se tillhandahåller skyddsutrustning för att hålla dig bekväm och säker på varje åktur.

🔋 Bilbatterier - kraft på din resa

Starta med självförtroende med våra bilbatterier. Autofix.se erbjuder ett urval av pålitliga batterier för att hålla ditt fordon igång smidigt.

🚗 Bilsensorer och elektronik - smarta körlösningar

Uppgradera ditt fordons intelligens med våra bilsensorer och elektronik. Autofix.se ger dig den senaste tekniken för en smartare och säkrare körupplevelse.

🛡️ Bilskydd och säkerhet - Bevaka ditt fordon

Se till att ditt fordon förblir skyddat med våra bilskydds- och säkerhetsprodukter. Från larm till säkerhetssystem erbjuder Autofix.se lösningar för sinnesfrid.

🧽 Rengöring och underhåll av fordon - skiner starkt

Håll din resa gnistrande med våra produkter för rengöring och underhåll av fordon. Autofix.se erbjuder allt från rengöringslösningar till underhållsverktyg för en glänsande finish.

🚗 Fordonstillbehör och förvaring - Organisera med stil

Förbättra ditt fordons funktionalitet med våra fordonstillbehör och förvaringslösningar. Autofix.se tillhandahåller smarta förvaringslösningar och tillbehör för att optimera ditt utrymme.

🏎️ Gokartkläder och accessoarer - Race in Style

Gör dig redo för banan med Autofix.se:s Go-Kart Kläder och Accessoarer. Från kostymer till hjälmar, vi erbjuder utrustning av högsta kvalitet för gokartentusiaster.

🏁 Klistermärken och trimning - anpassa din åktur

Uttryck din stil med våra klistermärken och stämningsalternativ. Skräddarsy ditt fordon med Autofix.se:s urval av dekaler, klistermärken och trimtillbehör.

🎨 Tillbehör för lackering och lackering - Gör om ditt fordon

Förvandla ditt fordon med våra färg- och lacktillbehör. Autofix.se erbjuder en rad färger och tillbehör för att ge din åktur ett fräscht, nytt utseende.

💡 LED/HID-billjus och glödlampor - Belys din väg

Uppgradera din belysning med våra LED/HID-billjus och -lampor. Autofix.se tillhandahåller ljusa och effektiva belysningslösningar för en säkrare och stilren resa.

🆘 Nöd- och reparationssatser - var förberedd

Håll dig förberedd på vägen med våra nöd- och reparationssatser. Autofix.se erbjuder heltäckande kit för att hantera oväntade situationer med lätthet.

🧰 Bilunderhållsprodukter - Håll det igång smidigt

Underhåll ditt fordon med våra bilunderhållsprodukter. Autofix.se tillhandahåller en rad produkter för att säkerställa att din bil håller sig i toppskick.

🏎️ Rallykläder och accessoarer - Gör dig redo för action

Gör dig redo för rallyt med Autofix.se:s Rallykläder och accessoarer. Från kostymer till hjälmar, vi erbjuder utrustning av högsta kvalitet för rallyentusiaster.

🪑 Säten och tillbehör för fordon - bekväma och snygga

Uppgradera din körupplevelse med våra säten och tillbehör för fordon. Autofix.se erbjuder ett utbud av stolar och tillbehör för ökad komfort och stil.

🛢️ Motorolja - Smörj för prestanda

Håll din motor igång smidigt med vårt urval av motorolja. Autofix.se erbjuder högkvalitativa oljor för att säkerställa optimal prestanda och livslängd.

🚗 Varför Autofix.se?

- Kvalitetssäkring - Vi köper in produkter från pålitliga märken för ditt fordons tillförlitlighet.

- Expertvägledning Utforska vår blogg för tips och råd om bilvård och underhåll.

- Brett utbud Från bilbatterier till gokartutrustning, vi har allt för fordonsentusiaster.

Förnya, reparera och åk med självförtroende – Autofix.se är din partner på vägen mot fordonsexpertis!